Bit će svega čega nema, nemoj ono što se mora..

If you don’t try, nothing will ever happen.


01.04.2017.

Friyay nije ispunio očekivanja

Jebem se u ženski mozak, evo.
Mislim da sam se rodila kao pogrešni horoskopski znak, kao pogrešna osoba. Trebala sam biti Blizanac s obzirom svoje bipolarno stanje. Ma to nije čak ni bipolarno, to je ono kad bi sama sebi iz kože iskočila od toliko analiziranja i overthinkanja.
Story je išla da mi se sviđa huligan o kojem sam pisala prošlih par postova ( i kukala i dramila ) i otišla sam to prekinuti jer sam shvatila da mi se previše sviđa da bih ga dijelila sa drugim curama.
Nije se ništa dogodilo, nije mi dopustio da to prekinem jer i dalje tvrdi da je sve istina što mi je rekao i da nemam razloga za takvo razmišljanje. A rekao mi je da me voli, da sam njegova cura, da cure koje jebe ne upoznaje sa društvom a ja sam mu i kući bila, i njegovi roditelji znaju da ima svoju Slavonku.
Truth is da je moj mozak shvatio da ako mu je stvarno stalo do mene kako i kaže da će se onda potruditi i neće dopustiti da samo tako odem.
Pitam se svaki dan u čemu je problem, u meni koja traži nešto što ni sama ne zna ili stvarno u nečem što nije do mene. Ugh.
Tip s faksa me zvao na piće, otišla sam, simpatičan ali mi nije sjeo, nema nekakve kemije.
Jedina osoba sa promiskuitetom u mojoj priči sam ja, očito.
I sinoć smo bili na neon partyju, neon party je fora dok ne skužiš da ti se zavukao u svu robu, yay. I naravno da sam čak i platila zadnje novce za ulaz u prazan klub jer sam se ponadala da će on biti tamo. Naravno da nije bio ali sam se zato isplesala, trošenje kalorija ako ništa drugo.Bit će svega čega nema, nemoj ono što se mora..
<< 04/2017 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30

nothing sweet about me.

vedra, najčešće.

narav sa šljokicama i pijesak u kosi.

dijete ravnice i djevojka mora.

čitam više nego što pišem, nažalost.

dajem sve zimske pulovere i čizmice za vječno ljeto i haljinice.


BROJAČ POSJETA
55855

Powered by Blogger.ba